Search

2012. október 4., csütörtök

And in that moment, I swear we were infinite.

Tegnap az osztallyal szinhazba mentunk, mint azt mar emlitettem, haha. A three sisters-t neztuk meg, es yay nagyon awesome volt. Eloszor is, a barna haju csaj, annyira szep volt. A szokenek meg nagyon tetszett a hangja, olyan rekedtes volt, meg mikor enekelt *.* YAY amugy enekeltek a Nirvanatol a Smells like teen spirit-et, es en meg ott enekltem veluk, de szerintem senki mas nem ismerte, es yay. Amugy olyan volt, hogy elkezdtek bulizni, vodkat ittak meg minden, (mert ugye oroszok) es akkor enekeltek. Ez az elso felvonasba volt. A masodik mar picit unalmasabb volt, de a vege elegge siros, bar nem sirtam, haha. De nekem tetszett *-*

Amint vege lett, mentem Piccadilly-re, hogy talalkozzak Docaval meg osztalytarsaval, mert mentunk moziba. Eloszor ugy volt, hogy az Odeonba megyunk, ahol NEM IS ADTAK A FILMET. Pedig Docaek megneztek az oldalukon es ott volt. Na mindegy aztan meg masik 2 mozit is megneztunk, de ott se adtak, ugyhogy megneztuk azt amelyikre azthittuk, hogy draga, oszt kozbe az olcsobb volt. Na mindegy a kesobbi csak 8kor kezdodott, akkor meg olyan 6.20 volt, ugyhogy gyorsan hazamentem a szemuvegemert, ami 40-45 perc volt haza (metroval!!) es majdnem 40 perc vissza. De nem tudom, mert kozbe lemerult a telom. Na de pont idobe visszaertem, az eso meg elkezdett zuhogni, ugyhogy elaztam mig setaltam a moziig. Aztan jutott eszembe, hogy jaj, hat itt az esernyo a taskamba. hah.Na egyebkent a The perks of being a wallflower-t neztuk es nagyon ahhh. Logan Lerman nagyon aranyos, olyan cuki fejeket vagott. Meg Emma Watson olyan szep es ahogy tancol. Ja es kell a szobaja! *-* Na ez egy olyan film, amit barmikor megtudnek nezni, egy csomoszor! Es azt hiszem ez lett a kedvenc filmem.


Szoval igen, jo napom volt, nagyon is. Egy dolog rontotta el egy picit a kedvem, hogy boyfriendem nem is irt. De mindegy c:

0 komment:

Dí lo que piensas...